Numerot jaettiin

Metalliliiton liittotoimikunta ja työttömyyskassan hallitus arpoivat keskiviikkona Metallin vaalien vaaliliittojen tunnukset. Sen myötä ehdokkaat saavat numeronsa.

Metallin jäsenten ääni -vaaliliitto sai tunnuksen C. Vaaliliitto asetti 10 ehdokasta kahdessa vaalipiirissä. Pirkanmaan numerot ovat 65-72.

Metalliliiton vaaleissa on ehdolla 1 291 ehdokasta. Metalliliiton liittokokoukseen ja työttömyyskassan edustajiston kokoukseen heistä valitaan 464 eli lähes joka kolmas. Ehdokasasettelu päättyi 31.1.

Metalliliiton liittokokousvaalien ennakkoäänestys järjestetään 2.-16. maaliskuuta. Uurnavaali käydään 25.–27. maaliskuuta.

Metalliliiton 21. liittokokous ja Metallityöväen työttömyyskassan edustajiston kokous järjestetään 26.–30. toukokuuta Tampereella. Kokoukset linjaavat toimintaa lähivuosiksi ja valitsevat mm. henkilöt liiton ja kassan hallintoon.

Ammattiosastot ovat tehneet liittokokoukselle noin 1 900 esitystä, joista yli puolet koskee tes-asioita.

Mainokset

2 responses to “Numerot jaettiin

  1. Vasemmistoliitto ja demarit tekee jo sopimuksia kuinka liiton linja jatkuu.
    Ote kansanuutisten verkkosivuilta:Edellisissä vaaleissa vuonna 2008 sosialidemokraatit saivat äänistä 60,9 prosenttia ja vasemmistolaiset 37,8 prosenttia. Takavuosien kiihkeätä vaalitaistoa tuskin tällä kerrallakaan nähdään sillä, suurimmat ratkaisut liitossa on tehty yksimielisesti. Suurin erottava tekijä viime vuosina oli TEAM-fuusiohanke, joka kaatui ylimääräisessä liittokokouksessa vasemmiston vastustukseen. Hanke tuskin enää nousee esille.

  2. Metalliliiton jäsenet saa liitolta tukea 200€ jos on ehdokkaana kunnallisvaaleissa ja toimittaa kuitit ja tiedot itsestään jälkikäteen liittoon. Liiton sivuilla lienee ohjeet?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s